Over ons

Ons team bestaat uit een diversiteit aan mensen met allemaal een eigen verhaal, met één gemene deler: passie voor horeca & gastvrijheid!

Bij de ene collega komt die passie voort uit jarenlange ervaring in de keuken, bij de ander is de passie gegroeid door Internationaal de horeca uitgebreid te hebben verkend.  Hoe dan ook is het een interesse die ontluikt voor dit prachtige vak wat draait om goed & eerlijk eten en oprechte gastvrijheid. Met die herkenbare klantvriendelijkheid, zodat iedereen zich welkom voelt bij Hanz!

Vers

Al onze gerechten worden vers bereid met seizoensgebonden ingrediënten. Wij bieden graag de keuze voor een gezonde & vitale leefstijl van jou, je collega's of jouw medewerkers.

Maatschappelijk

Iedereen wil meedoen in de maatschappij, Wij bieden bij Hanz aan alle mensen de kans om mee te werken. Door onder andere mensen werkritme op te laten doen, deelnemers  vanuit dagbesteding mee te laten helpen, stageplekken te voorzien of scholieren een kijkje te laten nemen in de keuken.

Lokaal

Door onze samenwerkingen

met lokale ondernemers en leveranciers gebruiken we zoveel mogelijk ingrediënten uit de regio, en het liefst seizoensgebonden. Zo genieten we van wat de Achterhoekse streek te bieden heeft en is de impact op het milieu zo klein mogelijk.

Service

We zijn servicegericht en geven graag een stukje extra persoonlijke aandacht. We denken graag mee of het nu gaat om gerechten met specifieke dieetwensen of allergieën, grote catering of om het voorzien van een volledig verzorgd evenement. Hoe kunnen we je helpen?

Share by:
"